Clouseau - 1 mei 2014

Nacht van de Soeverein - 2 mei 2014

Op vrijdag 2 mei is de Soeverein in Lommel het mekka van de volksmuziek, schlagers, levensliedjes en smartlappen. Liefhebbers van het genre kunnen tijdens De Nacht van de Soeverein meezingen en feesten met de grootste sterren uit België en Nederland. Een hele avond lang optredens, polonaise en zoveel meer.
De meisjes van Sugarfree geven het startschot met hun aanstekelijke hits. Yves Segers vertolkt de ene meezinger na de andere en zet vanaf de eerste noot de tent op zijn kop. Ambianceman Steve Tielens bouwt een dijk van een feestje en 'Het schlagerlied' van Dennie Damaro brengt ongetwijfeld vele hossende fans op de been. De populaire Danny Fabry zingt 'C'est la vie' en andere succesnummers, en da's altijd bingo!
Daarna zetten onze noorderburen de zaal in vuur en vlam. De Nederlandse diva Marjan Berger ontroert het publiek met haar indrukwekkende stem en resem hits. Bij feestbeest René Schuurmans gaan alle handen in de lucht op de tonen van 'Laat de zon in je hart'. En een optreden van Jettie Pallettie is een lust voor het oog en goed voor een waanzinnig meezingfuifje.
Wanneer de Soeverein helemaal is opgewarmd, nemen de meest vurige topartiesten van eigen bodem het roer weer over. Wat dacht je van een rondje Sergio, Laura Lynn, Sam Gooris, De Romeo's en als klap op de vuurpijl Christoff & Lindsay? Dat wil je voor geen goud missen! Sta op de eerste rij of op het sfeervolle polonaiseplein en beleef een onvergetelijke feestavond tijdens De Nacht van de Soeverein.
Afspraak op 2 mei 2014 om 20 uur in de Soeverein in Lommel. De deuren gaan open om 19 uur. Polonaiseplaatsen kosten 25 euro, zitplaatsen 32,50 en 37,50 euro. Info: www.denachtvandesoeverein.be. Tickets: www.sherpa.be en 070 25 20 20. Wie zijn kaartje bij één van de deelnemende Carrefours koopt, maakt kans op een jaar lang gratis winkelen! Dit zijn de filialen: ALMA MOL • GEEL • LOMMEL • WEZE L • B I LZEN • HERENTALS • GROBBENDONK en CARREFOUR MARKET OVERPELT•HECHTEL•MAASEIK•OPGLABBEEK•MAASMECHELEN M2

De architect & de bouwheer IN TEAM

Clubvazion -   16 & 17 mei 2014